Nina Bring

Nina Bring şarkı sözleri

Sanatçı   ·  ayda 782 dinleyici

Sanatçının Albümleri

Benzer Sanatçılar


Biyografi

Nina är 23 år gammal och har gjort musik så länge hon kan minnas. På Lalehs turné 2020 var hon körsångare och fick stå på de största scenerna runt om i Sverige som Lollapalooza och Dalhalla. Längtan blev då starkare efter en egen artistkarriär och Nina sökte och kom in på landets främsta skola för låtskrivare Musikmakarna. 
 
Sedan dess har hon vunnit radiotävlingar, gjort titelspåret Håll andan till en ungdomsserie på C More och spelat på Debaser. 
 Längtan blev startskottet på den egna artistkarriären, och hon skriver nu sina berättelser helt utan klyschor och floskler (inte en helt lätt utmaning) för att se dem landa i andra människors liv, som också de längtar efter något. Vare sig det är berättelser om en bortgången saknad mormor eller om hur man är sin absolut största konkurrent i vill Nina berätta om det som betyder något i livet. Nina är Inspirerad av artister som Thomas Stenström, Veronica Maggio och Linnea Henriksson. 
 Nina är ärlig, varm och jordnära. Hon drömmer om att få berätta sina historier med sång på landets största scener. Den 18e November släpptes hennes debut-EP Lilla jag