Metejoor

Metejoor şarkı sözleri

Sanatçı   ·  ayda 1 293 745 dinleyici

Sanatçının Albümleri

Benzer Sanatçılar


Biyografi

Metejoor (Joris van Rossem) werd geboren te Duffel en groeide op in een warm nest te Vosselaar. In zijn jeugd hield hij zich voornamelijk bezig met sport en later ontpopte hij zich dan ook tot bewegingsdeskundige. (gezondheidscoach) Met zijn enthousiasme en openheid vond hij gemakkelijk zijn weg in de wereld van de sport en ook een job als LO-leerkracht stond zo jarenlang op zijn CV. 
Muziek speelde altijd al een rol op de achtergrond, maar echt zingen voor anderen durfde hij niet. De angst om te falen hield hem tegen waardoor hij zijn zangtalent zoveel mogelijk verborgen hield voor vrienden en familie. Totdat zus Lisa in februari 2016 meedeed met The Voice van Vlaanderen en het bij hem plots zo hard begon te kriebelen dat hij het gewoon niet meer kan onderdrukken. Het toeval wil dat hij spreekwoordelijk aan de hand van zijn zus, op een mooie dag, binnenliep in de Popvilla studio van producer Hans Francken, die hem op dat moment aanspoort om ook iets te zingen en meteen ingenomen is met zijn stem. 
 Geloof het of niet: Vijf jaar later treedt Metejoor op voor volle festivalweides en uitverkochte theaterzalen waar liedjes als ‘1 op een miljoen’, ‘Rendez-Vous’, ‘Ze Meent Het’, ‘Kijk Ons Nou’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ luidkeels worden meegezongen door duizenden mensen. Naast zijn passage als coach bij The Voice Kids en Liefde Voor Muziek (Vlaamse versie van het Nederlandse ‘Beste Zangers’) kondigde hij onlangs voor het eerst een eigen Sportpaleisshow aan!