Voltage

Voltage şarkı sözleri

Sanatçı   ·  ayda 19 114 dinleyici

Sanatçının Albümleri

Benzer Sanatçılar


Biyografi

New album 'Tomorrow Hits Today' OUT NOW! ⚡️ 
 Singles: (Tomorrow Hits Today 2022) De derde en laatste single 'Rollin' With the Punches' is op vrijdag 26 augustus verschenen. Een eerlijke en sfeervolle song van een band die gelooft in het nastreven van dromen en staat voor wie zij zijn. Het is voor Voltage niet nieuw om te vechten voor hun bestaansrecht, zij gebruiken dit gevoel dan ook als brandstof om verder te komen, grenzen op te zoeken en steeds groter te durven dromen. You just gotta roll with the punches! 
 Op vrijdag 8 april is de tweede single genaamd 'I’ll Be Alright' uitgekomen en werd bekroond tot Radio Veronica's Oorkonde! In september 2021 bracht Voltage 'How Lucky Am I' uit. Deze kwam direct terecht in verschillende nationale radio playlisten. 
 It’s About Time (album 2020) Dave Vermeulen, frontman en leider van de band Voltage, vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take. Een album met een rode draad. 
 Singles (2020) “Wild and Blue” en “She’s Gone Like The Wind” afkomstig van het album 'It's About Time' vielen zeer goed op de Nederlandse radio en werden allebei zelfs NPO Radio 2 Topsong. De derde single ‘The Last Time’ stond ook wekenlang op de playlist. 
 Voltage: Dave Vermeulen – Lead Vocals, Guitar Ruard Sanders – Lead Guitar Kai Liebrand – Bass Edwin Van Der Burgt – Drums, Percussion