Dashaeno

Dashaeno şarkı sözleri

Sanatçı   ·  ayda 9 782 dinleyici

Sanatçının Albümleri

Benzer Sanatçılar


Biyografi

Dashaeno (24) opgegroeid in Amsterdam Zuidoost kreeg van uit huis vooral Nederlandse R&B mee. Op zijn 17de begon Dashaeno met schrijven van songteksten en het opnemen van zijn vocalen, dat direct het begin werd van Black Acid. Met Black Acid kreeg Dashaeno al snel shows en werd er een sterke community om de groep heen gebouwd. ‘Beter Nu Dan Nooit’ werd de naam van het hun eerste project dat in 2017 werd uitgebracht. Zo deed Black Acid mee aan de popronde 2017, Song van het jaar, 3voor12 en WOO HAH. 
 Dashaeno begon in 2018 aan de Herman Brood Academie en ontwikkelde daar zijn eigen sound, los van de groep. ‘Je leert niet veel over hoe je zelf muziek moet maken als je dat alleen maar in een groep doet’, zo was zijn gedachte. Dashaeno werd volwassener en begon muziek te zien als een manier van zelfexpressie. Dit heeft uiteindelijk geleid tot zijn eigen sound. 
 Dashaeno heeft in eind 2018 zijn solo EP ‘OVER DE GRENS”. uitgebracht. Dashaeno is ‘artiest van de week’ bij FunX geweest en heeft hij in meerdere populaire playlists gestaan. Muziek maken is Dashaeno’s passie. Hij heeft het gevoel met muziek echt te kunnen zeggen wat hij denkt. 
 ‘Ik hoop dat mensen die naar mijn muziek luisteren het gevoel hebben dat ze worden begrepen. Je bent niet wie mensen denken dat je bent, je bent wat je zelf voelt en bepaalt. Leer jezelf accepteren als ik het kan, kan jij het ook’, aldus Dashaeno.