Birgitte Bergerud

Birgitte Bergerud şarkı sözleri

Sanatçı   ·  ayda 5 593 dinleyici

Sanatçının Albümleri

Benzer Sanatçılar


Biyografi

Fra solfylte Sandefjord kommer et sangtalent som rører mennesker med sin livsnære og autentiske formidling. Soul, visepop, lovsanger, klagesalmer, forestillinger, julekonserter, koring og gledessalmer - Birgitte har en variert bakgrunn og hun vet å skape musikalske minner du kan leve lenge på. 
 Birgitte ble tidlig med i sangarbeid og har ledet lovsang i Arena Porsgrunn og Filadelfiakirken Oslo i over et tiår. I tillegg til lovsangsarbeidet har hun alltid skrevet egne låter og ga i 2012 ut EPen «Melody». Den ble anbefalt på NRK Urørt, og spilt både på P3 og NRK 1. Hun har spilt konserter over hele Norge og hatt releaseturné i London. I tillegg har hun ledet lovsang på Skjærgårds Music & Mission festival i flere år og vært fast korist for Ylvis ved flere anledninger. Med EPen «Salmer i Godt og Vondt» som hun ga ut våren 2016, høstet hun lovord for de sterke tekstene og den unike stilen, og berørte mennesker i alle aldre. Releasekonserten fylte opp ærverdige Gamle Aker kirke og flere av låtene har blitt spilt på P1. Sommeren 2017 var Birgitte med å lage temasangen til Skjærgårds med Trygve Skaug, og høsten 2018 lagde hun en ny versjon av Paul Grønseth sin vakre «Invitert», som fikk strålende mottakelse. 
 Birgitte Bergerud er med andre ord en unik, dreven og varm formidler. Plattformen og scenen er hennes hjemmebane, og hun vet å skape minner i form av sterke og vakre musikalske øyeblikk. Stemmen er sjelfull, sart og kraftig. Uttrykket er akustisk, melodiøst og nært.