Highlights

Highlights şarkı sözleri

Sanatçı   ·  ayda 32 669 dinleyici

Sanatçının Albümleri

Benzer Sanatçılar


Biyografi

Highlights – Danskvällens mest lysande höjdpunkt 
 Variation, värme och verklig dansglädje. En kväll med Highlights är onekligen ingenting annan än namnet antyder. Med en varierad repertoar och stark kärlek för musiken är Highights bandet som lyckas kombinera högt och lågt i kanske den mest ödmjuka och eftersträvansvärda av kombinationer; nämligen att alltid spela i syfte att glädja publiken – men också att utveckla och driva dansbandssverige till nästa nivå. 
 Bandet känns igen för sitt lättillgängliga och uppskattade moderna sound. Och med en imponerande meritlista, innehållandes otaliga scentimmar, men också både Dansbandkamp och Melodifestival, är det svårt att tro att bandet sakta men säkert bara närmar sig sitt 20-årsjubileum i branschen. Men till skillnad från andra 20-åringar är det här ett band som haft målet i sikte sen dag ett – och ambitionsnivån har stegrat för varje år. 
 Highlights har dessutom på kort tid etablerat en varm relation till sin största och viktigaste kritiker: det vill säga publiken. En relation som visat sig mycket viktig och framgångsrik för den noggrant genomtänkta repertoaren som bjuder in till flera genres och stilar. Ett koncept som visat sig locka fram både det ena och andra varvet på dansbanan. 
 Maxa dansen med Highlights, du också! 
 @www.bandethighlights.se 
 https://youtube.com/@Bandhighlights 
@https://www.facebook.com/bandethighlights 
 @https://m.facebook.com/Highlights-113599162052758/